Хубава е колата, но не е това което се очаква след толкова приказки и чакане. Прекалено много прилича на БМВ и вътре и отвън. Не мога да си я купя и съм разочарован от това предварително, след като я вижда -двойно...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата Alfa Romeo Giulia - продължение
Collapse
X
-
На мен ми харесва и на живо сигурно ще е още по-атрактивна.Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Официални качествени снимки http://www.carscoops.com/2015/06/alf...tails-and.html
Не е толкова лоша, колкото повече я гледаш повече започва да ти харесва. Това е един модерен дизайн който напомня на много съвременни спортни автомобили. Иначе определено не е неподвластен на времето както този на 159, който и след 10 години все още изглежда модерен.
Важно е, че изкараха автомобил от този клас който ще кърти М-ки те на BMW и AMG, че 260 коня както досега беше срам.
Comment
-
Момчета 510 коня, но 0-100 км/ч за 3.9 секунди:17:58 Alfa Romeo Giulia QV: 510hp, 3,9 secs to 100 km/h
За мен лично дизайна "става", но очаквах много повече.
откъм дизайна -разочарование, откъм мощност и "първормънс" оценка 5.5 от възможна 6.
Струва ми се че този път не са използвали бюро за автомобилен дизайн като Джуджаро или Пининфарина и резултатът е такъв какъвто е...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Дизайна е добър!
Цели се привличането на много купувачи.
Твърде авангардния дизайн отблъсква хората, не го разбират, прави ги несигурни и залагат на утвърденото!
Ще се хареса на много хора, особенно на БМВ клиентелата.
Вече за перформанса, няма какво да се каже! Размаха всички в тоя клас! Звука не може да се сравни с онова пърдящото нещо на Мерцедес, камоли с БМВ, да не говорим за Халди!Mercedes S320 W220
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++
Comment
-
-
Добре де,стига сравнения със 156 и 159 - не се прави всеки ден такъв дизайнерски връх и не всеки го може... На мен колата ми харесва, най вече защото не ме докара до ужаса, който изпитах преди време като видях Жужа и Мит(к)о...Last edited by endeavour; d.m.y г., 20:07....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от nikk Покажи съобщениеНе е толкова лоша, колкото повече я гледаш повече започва да ти харесва.Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеколкото повече я гледам, толкова повече ми харесва.
Comment
-
https://www.facebook.com/alfatipo949...8468701732788/
дал господ колата да има магията на алфа , която усещаш още с качването в колата... това е най-важното за мен ... дизайн супер , мотори ТОЯ пат са супер ... дано даноAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
Comment